Heili Sõmer

 

Usun, et töökoht peab olema paik, kuhu soovitaksetulla, seal midagi tõsiselt tähenduslikku luua ning seeläbi inimesena areneda. Olen ise loonud kahes väga erinevas organisatsioonis toimivad meeskonnad, kes lisaks tulemustele on nautinud ka koostegemist. Eriti rõõmsaks teeb mind see, kui nende meeskondade liikmed aastate tagant meenutavad neid ühistegemisi kui parimat ja arendavamat töökogemust. Viimased 16 aastat olen töötanud organisatsiooni konsultandina. See on võimaldanud mul näha ja omal moel mõjutada paljude organisatsioonide ja meeskondade siseelu, katsumusi ja arenguid. Olen nende võimaluste ja selle usalduse eest oma klientidele lõputult tänulik.

Olen saanud insenerihariduse Tallinna Tehnikaülikoolis. Ometi on mind aasta aastalt aina rohkem huvitanud hoopis inimene – kuidas tulla toime piirangutega iseendas, kaevata välja see tõeline „mina“ ja meeletu loov potentsiaal, mis selles peitub.

Inimolemuse ja iseenese otsingud viisid mind 10 aastat tagasi õppima psühhoteraapiat. Oman holistilise regressiooniterapeudi kutset. Viimane isiklik positiivne õpikogemus on äsja lõpetatud Erickson International rahvusvaheliselt akrediteeritud lahenduskeskse coaching’u koolitusprogramm „The Art & Science of Coaching“. Mäng ja töö käsikäes, loomisrõõm ja samas eesmärgiselgus – see inspireeris mind edasi liikuma ühe ammuse unistuse suunas. Nii sündis K.A.H.H. Grupp.

Heili CV

 


KAHH Arenguagentuur Heilist: Heilis saavad kokku süsteemsus, loovus, analüütilisus ja „raamidest välja“ mõtlemine. Huvitav kombinatsioon, kas pole? Heili tugevuseks on võime kujundada protsesse ja need ka toimima panna. Ta hoolib inimestest, mistõttu on ta väga hea meeskondade looja ja kooshoidja. Heili armastab palju reisida ning tal on rafineeritud muusikamaitse – mingit jama ta ei kannata. Üldiselt saab temaga ka palju naerda. Temaga on mõnus koos töötada, sest ta on terav pliiats!