Anneli Kikkas

 

Ma arvan, et elus on oluline tasakaal nii iseendas kui ka ümbritsevas keskkonnas. See tähendab, et inimene peab tegelema sellega, mis talle pakub rõõmu ning loob väärtust. Kui see on tasakaalust väljas, siis on lihtne läbi põleda.

Olen töötanud 18 aastat koolitus- ja haridusvaldkonnas. Tegutsenud erasektoris turundus- ja müügijuhi ning tegevjuhina, sh on olnud rõõm käivitada kaks edukat firmat. Lisaks olen töötanud avalikus sektoris projektijuhi, õpetaja, õppejõu ja kutsehariduskooli õppejuhina.

Mind paeluvad juhtimise ja organisatsioonikultuuri kujundamise teemad. Juhil on uskumatult suur roll inimeste mõjutamisel organisatsioonis. Olen näinud juhte, kes on säravad pärlid Eesti juhtimismaastikul kui ka neid, kes oskamatusest juhtida ehk isegi tahtmatult oma meeskonnal vaiba alt tõmbavad ise sellest aru saamata.

Haridustee on mul mitmevärviline – kokku saavad siin paletis Eesti Muusikaakadeemia ning Tallinna Tehnikaülikool. Olen viinud läbi meeskonnatöö, suhtlemise, arenguvestluste ja tagasiside andmise koolitusi aastast 2004. Konsultandina olen osalenud organisatsioonide rahulolu-uuringute jm erinevate arenguvahendite väljatöötamise projektides.

Olen piisavalt elus õppinud läbi erinevate kogemuste ning mul on suur soov seda jagada meeskondadega, kes seisavad teelahkmel, kes otsivad lahendusi või kes on lihtsalt nii töösse mattunud, et õige siht hakkab silme eest kaduma.

Anneli CV


KAHH Arenguagentuur Annelist: Anneli on julge ja järjekindel – kui midagi ette võtab, viib kindlalt lõpuni ning näeb sealjuures ikka kena ja malbe välja, nagu pingutust poleks olnudki. Anneli on hea sõber ja oma lähedastele ja meeskonnale lojaalne – temaga võib luurele minna. Anneli on kiire ja särtsakas – kui tuleb, hakkavad asjad iseenesest liikuma. Talle meeldib sõnu ilusasti ritta seada ja nendest lugusid luua. Ta teab, kuidas väärt asju ilusasse pakendisse panna ja kliendile väärtus nähtavaks teha ehk siis Anneli on KAHHI kõige kõvem turunduse ja müügituus.